Detail of book
Table of Content
LDR -----nam 22----- 450-
001 KN4434500000659879
003
005 20190920104928.0
008 160616s2012 xr|||||||||||||||||cze d
015 ## $acnb002371204
020 ## $a978-80-7281-444-2 $q(váz. ) :$c399.00 Kč
035 ## $a(OCoLC)842342761
040 ## $eAACR2
080 ## $a641.5 $2MRF-sel
100 1# $aŽák, Lenka $d1982- $7xx0149638 $4aut
245 10 $aVíme, co jíme :$bvědomé vaření /$cLenka Žák Biolenka
246 30 $aVědomé vaření
260 ## $aPraha :$bEminent ,$c2012
300 ## $a175 s. :$bbarev. il., portréty ;$c23 cm
500 ## $aPod názvem: jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, cesta k soběstačnosti
520 2# $aKniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
650 07 $azdravá výživa $7ph127589
650 07 $aobilniny $7ph115526
650 07 $aobilná jídla $7ph115527 $2czenas
653 ## $azdravá $avýživa $aobiloviny $azelenina $apokrmy $avaření $arecepty $akuchařky
910 ## $a
998 ## $a002371204
LOK ## $tO-ckg001uc.mar_191007
001 KN4434500000659879
003
005 20190920104928.0
008 160616s2012 xr|||||||||||||||||cze d
015 ## $acnb002371204
020 ## $a978-80-7281-444-2 $q(váz. ) :$c399.00 Kč
035 ## $a(OCoLC)842342761
040 ## $eAACR2
080 ## $a641.5 $2MRF-sel
100 1# $aŽák, Lenka $d1982- $7xx0149638 $4aut
245 10 $aVíme, co jíme :$bvědomé vaření /$cLenka Žák Biolenka
246 30 $aVědomé vaření
260 ## $aPraha :$bEminent ,$c2012
300 ## $a175 s. :$bbarev. il., portréty ;$c23 cm
500 ## $aPod názvem: jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, cesta k soběstačnosti
520 2# $aKniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě.
650 07 $azdravá výživa $7ph127589
650 07 $aobilniny $7ph115526
650 07 $aobilná jídla $7ph115527 $2czenas
653 ## $azdravá $avýživa $aobiloviny $azelenina $apokrmy $avaření $arecepty $akuchařky
910 ## $a
998 ## $a002371204
LOK ## $tO-ckg001uc.mar_191007
Volume Breakdown
Location | where | Total: | Absence borrow: | Available: | insideAvailable: |
---|---|---|---|---|---|
D | 1 | 0 | 1 | 0 |
Location | Signature | Increments number | Status | ||
---|---|---|---|---|---|
D | D 641.5 | 204686 | Availible |
Discussion
Add post
User not logged in