Detail of book

Table of Content
Location marks: D 641.5
Víme, co jíme
Published: Praha Eminent 2012
Pages: 175 s.
Language: čeština
ISBN: 978-80-7281-444-2 (váz.)
Annotation from Obalkyknih.cz:
Annotation: Kniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě
Notes: Pod názvem: jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, cesta k soběstačnosti
No. of Reviews: 14x
Available

Volume Breakdown

Location where Total: Absence borrow: Available: insideAvailable:
D 1 0 1 0
Location Signature Increments number Status
  D D 641.5 204686 Availible

Discussion

Add post

User not logged in
This site uses cookies. By using it, you agree. About cookies