Detail of book
Location marks: 633.1
Knížka o obilí
Published: Praha Malvern 2016
Pages: 55 stran
Language: čeština
ISBN: 978-80-7530-030-0 (brožováno)
Keywords: obilí, ječmen, pšenice, kukuřice, rýže, žito, oves, proso, pohanka, obilniny, výživa, kuchařství, pokrmy, chléb , pečení, recepty, kuchařky
Annotation from Obalkyknih.cz:
Annotation: Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství
Notes: Terminologický slovník -- Na obálce i v knize chybně uvedená jména autorů, správně je Anne-Marie & Wil Fryerovi -- Obsahuje bibliografii
Volume Breakdown
Location | where | Total: | Absence borrow: | Available: | insideAvailable: |
---|---|---|---|---|---|
Oddělení pro dospělé | 1 | 0 | 1 | 0 |
Location | Signature | Increments number | Status | ||
---|---|---|---|---|---|
Oddělení pro dospělé | 633.1 | 204418 | Availible |
Discussion
Add post
User not logged in