Detail of book

Table of Content
Location marks: 633.1
Knížka o obilí
Published: Praha Malvern 2016
Pages: 55 stran
Language: čeština
ISBN: 978-80-7530-030-0 (brožováno)
Annotation from Obalkyknih.cz:
Annotation: Knížka o obilí je první skutečně obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. Recepty jsou formulovány co nejstručněji a zároveň nechávají prostor pro zapojení vlastní fantazie. Čtenář se zároveň doví, jak si doma upéct vlastní chléb a jak pečivo správně skladovat, aby vydrželo dlouho čerstvé. Součástí knihy je i tabulka nutričních hodnot jednotlivých obilovin a úvodní kapitola, která vysvětluje význam obilí nejen pro vyvážené stravování a zdravý rozvoj člověka, ale také pro lidskou kulturu a hospodářství
Notes: Terminologický slovník -- Na obálce i v knize chybně uvedená jména autorů, správně je Anne-Marie & Wil Fryerovi -- Obsahuje bibliografii
No. of Reviews: 0x
Unavailable

Volume Breakdown

Location where Total: Absence borrow: Available: insideAvailable:
Oddělení pro dospělé 1 0 1 0
Location Signature Increments number Status
  Oddělení pro dospělé 633.1 204418 Availible

Discussion

Add post

User not logged in
This site uses cookies. By using it, you agree. About cookies