Detail knihy

Obsah
Signatury: D 641.5
Víme, co jíme
Vydáno: Praha Eminent 2012
Rozsah: 175 s.
Jazyk: čeština
ISBN: 978-80-7281-444-2 (váz.)
Anotace ze serveru Obalkyknih.cz:
Anotace: Kniha chce ukázat, jak můžeme šetřit peníze, své zdraví i přírodu tím, že maximálně využijeme navařené suroviny. Zaměřuje se hlavně na obiloviny. Vařit podle ní mohou lidé s bezlepkovou dietou, alergici, vegani, vegetariáni, ale i všichni, kteří si chtějí zpestřit svůj jídelníček. Navaříme-li plný hrnec jáhel, pohanky nebo špaldy, nabízí se možnost zpracování od hlavních jídel, polévek, pomazánek až po deserty. A to všechno bez glutamátů a jiných chemických přísad, bílého cukru a bílé mouky. Kniha je netradiční kuchařkou, píše se v ní totiž o energii přírody, o jejím působení na naše zdraví, a autorka ji dokonce zve do své kuchyně jako nedílnou součást přípravy jednotlivých pokrmů. Nakonec tady najdete i několik rozhovorů: s hercem Jaroslavem Duškem, MUDr. Janem Hnízdilem, Klárou Jíchovou, která se zabývá makrobiotikou a publikuje články o výživě dětí, a taky s autorkou Biolenkou, ta moderuje pravidelný rozhlasový pořad o zdravé výživě
Poznámka: Pod názvem: jak v kuchyni maximálně využít obiloviny a šetřit tak čas, přírodu i peníze, aneb, cesta k soběstačnosti
Hodnoceno: 14x
Dostupné

Rozpis svazků

Lokace Kde? Celkem: Půjčeno absenčně: Absenčně: Prezenčně:
D 1 0 1 0
Lokace Signatura Přírůstkové číslo Stav
  D D 641.5 204686 K dispozici

Diskuse

Přidat příspěvek

Čtenář není přihlášen
Tento web využívá cookies. Jeho používáním s tím vyjadřujete souhlas. O cookies